• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه

آخرین جزئیات درباره دریافت سود سهام عدالت | جاماندگان از کدام سامانه می توانند اقدام کنند؟

  • شناسه خبر: 12925
  • تاریخ و زمان ارسال: 24 دسامبر 2022 ساعت 13:38
  • نویسنده: پیشنهاد ویژه
آخرین جزئیات درباره دریافت سود سهام عدالت | جاماندگان از کدام سامانه می توانند اقدام کنند؟

​سود سهام عدالت مرحله اول امسال قرار است به زودی واریز شود. سهام عدالت گونه‌ای یارانه است که بنابر نظر دولت نهم (ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد)، از طریق شرکت‌های تعاونی عدالت استانی به مشمولان آن واگذار شد. در سال 1401 قرار است سود  سهام عدالت در دو مرحله واریز شود. بنابر طرح سهام عدالت، بخشی از سهام شرکت‌های دولتی معین، به قشرهای کم‌درآمدتر فروخته می‌شود.در ادامه آخرین خبر از سهام عدالت را می خوانیم.

معاونت فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) اعلام کرد: مشمولان سجامی سهام عدالت برای اطلاع از مبلغ واریز سود سهام سال مالی منتهی به اسفندماه ۱۴۰۰ خود می توانند به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به نشانی ddn.csdiran.ir مراجعه کنند.

در این راستا سهامداران عدالت پس از ورود به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه می توانند با کلیک بر روی گزینه تاریخچه سود سهام عدالت مبلغ سود دریافتی خود را مشاهده کنند.

همچنین سهامدارانی که سجامی نشده اند نیز می توانند با مراجعه به تارنمای  sahamedalat.ir و یا تماس با مرکز تماس ۱۵۶۹ داخلی یک، نسبت به واریز سود سهام عدالت خود مطلع شوند.

شایان ذکر است مرحله نخست واریز سود سهام عدالت به ۴۳ میلیون و ۷۴۰ هزار نفر ایرانی از صبح روز چهارشنبه گذشته از طریق شبکه بانکی آغاز شده است و در این مرحله، سهامدارانی که در پرتفوی سهام خود ۴۵۲، ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومان دارند به ترتیب ۵۱۰، ۵۵۵ و ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار دارند، مبلغ یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود علی الحساب دریافت می کنند.

حسین قشمی، مدیر پرداخت سود سپرده گذاری مرکزی نیز در خصوص چرایی عدم واریز سود برای برخی مشمولان بیان کرد: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی وجوه، سود سهام عدالت را از طریق شبکه بانکی به حساب سهامداران واریز می کند و در صورت وجود هر گونه اشکال در حساب شبای افراد، مبلغ واریز شده برگشت خورده و تا زمانی که حساب مذکور اصلاح نشود هیچ‌گونه کنترلی بر روی واریز موفق آن در دست ما نیست.

وی اضافه کرد: شماره شبای نامعتبر، حساب بانکی مسدود، راکد، مشترک (دو امضا)، ارزی و بلندمدت از مهم‌ترین دلایلی است که باعث می‌شود سود به حساب سهامداران سهام عدالت واریز نشود.

در پاسخ به این سئوال مدیر عامل سپرده گذاری مرکزیاظهار کرد: واریز سود از طریق ۱۹ بانک شروع می‌شود که واریز سودها حدودا ۲۴ ساعت در شبکه بانکی زمان خواهد برد.

 افراد باید توجه داشته باشند که سود سهام عدالت همیشه به صورت سجامی واریز می‌شود و نیاز به مراجعه به هیچ سامانه و یا مکان خاصی نیست.

همچنین بنا به گفته مسئولان هر گونه پیامک که حاوی لینکی مبنی بر دریافت سود سهام عدالت باشد کلاهبرداری است؛ بنابر این افراد هرگز این گونه لینک‌ها را نباید باز کنند.

 صاحبان سهام عدالت که تاکنون سود سهام عدالت سال‌های گذشته را دریافت نکرده‌اند، با مراجعه به نشانی‌های sejam.ir یا sahamedalat.ir نسبت به ثبت نام و احراز هویت در این سامانه اقدام کنند تا سود سهام عدالت خود را دریافت کنند.

مورد دیگر این که مرکز تماس سپرده‌گذاری مرکزی با شماره ۱۵۶۹ آماده پاسخگویی به سئوالات سهامداران  است.

سود سهام عدالت از جمله مواردی است که با توجه به دربرگیری زیاد آن می‌طلبد شرکت ها حداکثر همکاری لازم را با نهادی های مربوطه داشته باشند و این انتظار وجود دارد که نهادهای ناظر با شرکت های متخلف در زمینه عدم واریز سود سهام عدالت که حق الناس است برخوردی جدی کنند.

بنا بر آخرین اطلاعات اعلامی، امروز ۳۰ آذر سود سهام عدالت عملکرد سال ۱۴۰۰ شرکت‌ها به حساب مشمولان واریز خواهد شود. سود سهام عدالتی که بارها مسئولان مختلف زمان حدودی واریز و میزان آن را به سهامداران وعده داده بودند.

سال گذشته کل سود سهامداران سهام عدالت در ۲۱ اسفند پرداخت شد، اما امسال این سود در دو مرحله پراخت می‌شود.

در خصوص واریز سود سهام عدالت به حساب مشمولان، مجید عشقی، رئیس سازمان بورس گفت: براساس مصوبه شورای عالی بورس، سود سهامداران مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت از چهارشنبه ۳۰ آذر به صورت متمرکز توسط شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار، با توجه به سود تقسیم شده عملکرد سال مالی ۱۴۰۰ شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت، پرداخت می‌شود. مجموع سود سبد سهام عدالت بالغ بر ۶۴ هزار میلیارد تومان است که نسبت به سال ۱۳۹۹ بیش از دو برابر شده است که از این مبلغ در مرحله اول، ۲۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به حساب سهامداران واریز خواهد شد.

محمد باغستانی، مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی در زمینه میزان واریز سود سهام عدالت به افراد مشمول گفت: سهامدارانی که پرتفوی سهام ۴۵۲، ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومان دارند به ترتیب ۵۱۰، ۵۵۵ و ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار دارند، مبلغ یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود علی‌الحساب دریافت می‌کنند.

به گفته مسئولان، شرکت مخابرات ایران و مپنا از جمله شرکت‌هایی هستند که سود خود را واریز نکرده اند البته که تنها این دو شرکت نیستند و شرکت‌های دیگری هم در این لیست قرار دارند که با متخلفانی که سود سهام خود را واریز نکنند برخورد خواهد شد.

باغستانی اظهارکرد: شرکت سپرده گذاری بعد از دریافت مصوبه شورای عالی بورس که ۶ آذر به این شرکت ابلاغ شد مکاتباتی را به ۳۶ شرکت بورسی سهام عدالت انجام داد که در نهایت ۱۲ شرکت بخشی از سود و ۱۱ شرکت کل سود سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ مشمولان سهام عدالت را پرداخت کردند تا شرایط برای واریز سود علی الحساب در پایان آذر فراهم شود.

ایران سهام سود سهام مدیر عامل شرکت یارانه

مطالب مرتبط

ترولی فست فود

ترولی فست فود؛ قهرمان آشپزخانه های حرفه ای

شیبا اینو (Shiba Inu) چیست؟

شیبا اینو (Shiba Inu) چیست؟ معرفی میم کوین محبوب در دنیای ارزهای دیجیتال

راهنمای جامع سرمایه گذاری در سکه

راهنمای جامع سرمایه گذاری در سکه: نگاهی به قیمت‌ها و روندهای بازار

سیگنال های معاملاتی فارکس

سیگنال های معاملاتی فارکس

افزایش وحشتناک قیمت برنج + لیست قیمت | برنج از سفره ها حذف شد

افزایش وحشتناک قیمت برنج + لیست قیمت | برنج از سفره ها حذف شد

تلاش اصلاح‌طلبان رادیکال برای اوکراینیزه کردن ایران

تلاش اصلاح‌طلبان رادیکال برای اوکراینیزه کردن ایران

بازار طلا در فارکس چه ساعتی باز می‌شود؟

این افراد با یارانه نقدی خود خداحافظی کنند

این افراد با یارانه نقدی خود خداحافظی کنند

لغو پاسخ

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • سجاد در راهنمای جامع خرید دستگاه حضور و غیاب: از نرم‌ افزار تا فناوری‌های پیشرفته
  • کارشناس روابط عمومی در اسامی فرش‌های دستباف ایرانی | معرفی کامل انواع قالی‌های اصیل ایران
  • رویا در اسامی فرش‌های دستباف ایرانی | معرفی کامل انواع قالی‌های اصیل ایران
  • پویا در مزایا و معایب پراپ تریدینگ | آنچه قبل از ورود باید بدانید
  • کارشناس روابط عمومی در آیا پروژه‌های بلاک چینی از بحران‌های جهانی سود می‌برند؟
  • بابک در آیا پروژه‌های بلاک چینی از بحران‌های جهانی سود می‌برند؟

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram